JRT – Jack Russell Terrier (Terrorist)

//JRT – Jack Russell Terrier (Terrorist)

JRT – Jack Russell Terrier (Terrorist)

Skoro u svakoj reklami za hranu, film ili čaj, pojavljuje se mali pas, Jack Russell Terrier, za smešnim ušima i repićem koji stoji pravo i treperi.

Ovaj slatki pas je osvojio svet u stilu benda The Beatles, Earl Grey tea i postao poznat. Kao vlasnik ovog neverovatnog psa molim vas da dobro razmislite da li ste dovoljno sposobni i da li želite dovoljno da imate Jack Russell terijera.

DA, on je sladak, zabavan, neustrašiv i lepo je biti u njegovom okruženju.
DA, to je onaj pas koga često vidite u reklamama, na bilbordima i u filmovima.
ALI su takođe vrlo aktivni, nametljivi i željni pažnje.

Ukoliko ste nekada boravili u njegovom društvu verovatno ste primetili da je ovaj pas drugačiji od ostalih rasa. Ljudi su ludi za njima jer su uglavnom smešni, zanimljivi i lepo je biti u njegovoj okolini. Ostali kućni ljubimci ili njihovi prijatelji su u drugom planu jer je Jack Russell uvek u centru pažnje i uvek na nekoliko mesta u isto vreme.

jack russell terrier

Jedna od njihovih glavnih karatkteristika je da se jako brzo i stalno kreću. Od lagane dremke do šprinta u punoj brzini, od kreveta do dvorišta gde kopaju rupu deli ga samo nekoliko sekundi. Nakon toga nagla promena pravca i sve od početka. Zato ga i zovu Jack Russell Turbo.

Ovaj mali fliper je jako nestašan i pun energije ali ono što je sigurno da će vam izmamiti smeh na licu.

 

2016-06-11T21:48:08+00:00Categories: Blog|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.