Jack Russell lovac

//Jack Russell lovac

Jack Russell lovac

Lovački instikt, Jack Russell lovac, je nešto potpuno normalno za ovu rasu i često pas lovi pacove, muve, ptice ali ima potrebu da kopa rupu u parku, dvorištu ili u saksiji sa cvećem na terasi.

Dok lovi insekte u stanu on spretno skače po nameštaju, stolovima i policama dok ne ulovi žrtvu a onda se igra sa njom ili je pojede.

Nakon toga dugo gleda u plafon, lampu ili u neki ugao stana kako bi bio siguran da nema više opasnosti.

Bez obzira što nema šta da se ulovi oni satima gleda u nameštaj, svetlo ili nečiju obuću i vreba a onda skoči napravi krug i nastavi sa posmatranjem. Zbog toga se taj lov u prazno zove „lov na gremline“ ali ste bar tako sigurni da u kući nemate gremline 😉

Jack Russell lovac

Ukoliko ste mislili da su za vašeg turbo psa garažna vrata, insekti i gremlini nisu dovoljni najviši stadijum agresije i zabave prevarili ste se. On uvek dobije inspiraciju za lov ili zabavu u trenutnku i na bilo kojoj lokaciji.

Obožava da se lovi senke kao i snop svetlosti lampe. U stanju je da satima da se tako zabavlja.

Kamen predstavlja odličnu zamenu za lopticu ili lov na plen. Nekada ga samo nose satima ali vole i da ga žvaću. Zatim ga zatrpavaju, bacaju i donose. Kamen je odlična igračka i ne treba braniti psu da se igra na taj način ali treba paziti samo na povrede.

2016-06-12T19:23:59+00:00Categories: Blog|Tags: |0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.